Ronaldo i James se sve bolje slažu

Atmosfera među Kraljevima sve bolja

Ronaldo i James se sve bolje slažu

Čini se da su Cristiano Ronaldo i James Rodriguez "zakopali ratne sjekire", barem ako je suditi po video klipu koji dolazi sa treninga Reala.

Da sve bolja atmosfera vlada među igračima kraljevskog kluba potvrđuje i vesela atmosfera sa treninga u kojem su glavne uloge ponovo dodijeljene Cristianu Ronaldu i Jamesu. U posljednje vrijeme su se mogle čuti brojne priče o neslaganju ove dvojice fudbalera ali su te čarke iza njih. Ako ih je uopšte i bilo.

Ronaldo je probacio loptu kroz noge Jamesu a onda u šali proslavio svoj potez dok je Kolumbijac objašnjavao šta je pokušao uraditi. Nedugo zatim, požrtvovani James je uspio presjeći jednu loptu u dodavanju a Ronaldo ga je nagradio aplauzom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.