Ronaldo ignorisao zahtjev Florentina Pereza

Portugalac jučer boravio u Maroku

Ronaldo ignorisao zahtjev Florentina Pereza

Endin Čaušević

Čelnici kraljevskog kluba zabranili su Cristianu Ronaldu da putuje u Maroko.

Naime, portugalski fudbaler je krajem pršle godine nekoliko puta putovao u Maroko kod svog prijatelja Badra Harija. Florentino Perez početkom ove godine odlučio je da Ronaldu zabrani odlazak u Maroko jer to utječe na njegovu formu.

Ipak, prema pisanju španskih medija Ronaldo je nakon jučerašnje utakmice protiv Espanyola otputovao za Maroko iako mu je to bilo izričito zabranjeno.

Sigurno da predsjednik Real Madrida neće biti oduševljen kada čuje da se Ronaldo oglušio na njegove zahtjeve. Španski mediji špekulišu da bi kraljevski klub mogao novčano kazniti Portugalca kako bi on bio primjer za ostale fudbalere ovog kluba da moraju poštovati ono što predsjednik kaže.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti