Ronaldo izgleda kao Terminator: Sestra zvijezde Juventusa objavila fotografiju iz kućne teretane

U fantastičnoj formi

Ronaldo izgleda kao Terminator: Sestra zvijezde Juventusa objavila fotografiju iz kućne teretane

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo već se više od dvije sedmice nalazi u kućnoj izolaciji u Madeiri, a opasni period za njega je prošao.

Ronaldo je otputovao za Portugal nakon meča Juventusa i Intera koji se igrao prije više od dvije sedmice u Torinu. Samo dan kasnije prekinuta je Serija A i igračima je naređena kućna izolacija što je značilo da se Ronaldo ne može vratiti u Torino.

Portugalac je odlučio ostati u svojoj kući u Madeiri i ispoštovao je pravila izolacije. No, ona je uspješno okončana i sada ima mogućnost da se druži sa svojom familijom i prijateljima.

Njegova sestra Katia Aveiro objavila je sinoć fotografiju nakon treninga u kućnoj teretani, a svi su gledali u nevjerovatno isklesano tijelo Cristiana Ronalda koji je pokazao da izgledao kao Terminator.

Top Komentari

prka
koji levat majko draga... Mislim lova, uspjeh, izgled sve sve ono bas sve, postujem, ali gledaj mu njuske...
1 11
Salihović23
Mašina!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi