Ronaldo je Matićevim sinovima pokazao kakav je čovjek!

Sjajan gest Portugalca

Ronaldo je Matićevim sinovima pokazao kakav je čovjek!

A. Čaušević

Ako biste pitali Nemanju Matića s kojom riječi da opiše Cristiana Ronalda nakon onog sinoć srbijanski veznjak bi kao iz topa ispalio: "Ljudina!"

U kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo Portugal je na stadionu Rajko Mitić pobijedio Srbiju s 2:4, a jedan od strijelaca bio je i Ronaldo.

Poslije utakmice prilikom izlaska sa stadiona Ronaldo je naletio na fudbalera Manchester Uniteda i zatim pokazao svoju ljudsku veličinu.

Portugalski as se prvo pozdravio sa Matićem, a zatim nabacio njegovim sinovima koji su s oduševljenjem gledali zvijezdu Juventusa.

A Matić? Uzeo je mobitel i fotografisao svoje sinove sa najvećom fudbalskom zvijezdom današnjice...

Top Komentari

Winningrun
Apsolutno mi je svejedno Messi ili Ronaldo.Obojica su u svom poslu sjajni i stvar ukusa je ko je bolji. Medjutim,iz dana u dan mijenjam mišljenje i shvatam da je Ronaldo bolji insan.
19 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije