"Ronaldo mi je napisao 'Bok, kako si', ali mu nikada nisam odgovorila"

Ruskinja odbila Ronalda

"Ronaldo mi je napisao 'Bok, kako si', ali mu nikada nisam odgovorila"

Edmir Škorić

Ruska manekenka Viktoria Odintcova tvrdi da joj se na Instagramu javljao portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo.

Viktoriji ne nedostaje pratitelja na Instagramu i ima ih više od pet miliona, ali malo medijske pažnje očigledno da da.

Tako je odlučila da plasira priču o tome kako je spopadala zvijezda Juventusa putem privatnih poruka na društvenoj mreži Instagram, a onda je dokazala da nije kao druge, tako što ga je ignorisala.

"Bilo je to davno, ali sjećam se da mi je Ronaldo napisao: 'Bok, kako si?' Izbrisala sam poruku i nisam odgovorila", ispričala je ruska manekenka u emisiji 'Makarena'.

"Naravno da mu nisam pružila priliku. Znam neke druge djevojke kojima je pisao, pa su jedva dočekale. Ali nije mi palo na pamet da mu odgovaram i da trčim za njim".

Ipak, priznala je da je razgovarala s Neymarom i Lewisom Hamiltonom.

"Najpoznatija osoba iz mog telefonskog imenika je Lewis Hamilton. Posljednji put mi se javio 15. novembra, da mi čestita rođendan", kazala je Victoria.

"Prijatelji smo, ponekad tipkamo i pozovemo jedno drugo. Povremeno idem na njegove utrke, posljednji put u Sočiju. Upoznala sam ga prije tri godine, ali tada sam ga jedva razumjela jer nisam govorila engleski".

Preko Lewisa je, tvrdi, upoznala i Neymara.

"Neymar je normalan momak, nekad se čujemo na Instagramu. Lewis nas je spojio", tvrdi.

Top Komentari

Keno
Cuj napisao "bok" hahah, i ne krijete da kopirate direktno od hrvata
8 0
Rajvosa2019
Tipicna sponzorusa , rospija - da joj je Ronaldo pisao uputila bi se ova na biciklu iz Rusije za Italiju // ovakve za lovu rade sve
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi