Ronaldo otkrio tajnu frizure iz 2002. godine
Brazilac se na SP pojavio sa frizurom koju su apsolutno svi komentarisali

Pametan potez Brazilca

Ronaldo otkrio tajnu frizure iz 2002. godine

Midhat Šljivak
Teme:

Legenda brazilskog i svjetskog fudbala Ronaldo otkrio je tajnu frizure sa kojom se pojavio na Svjetskom prvenstvu 2002. godine.

Pojavio se sjajni napadač u Japanu i Južnoj Koreji sa frizurom koja je privukla veliku pažnju. Veći dio glave bio je potpuno ćelav, a na prednjem dijelu je odlučio da ostavi dio kose.

Šesnaest godina nakon Mundijala Ronaldo je otkrio zašto je na takmičenje došao sa potpuno neočekivanom frizurom.

"Imao sam povrede i svi su pričali samo o njima. Odlučio sam se ošišati i nakon što sam to učinio, svi su pričali o mojoj lošoj frizuri. Zaboravili su svi na povrede i to mi je pomoglo da se opustim i da se maksimalno fokusiram. Nisam ponosan na tu frizuru, bila je jako čudna, ali bila je ispravan način da fokus sa povreda prebacim na druge stvari", rekao je Ronaldo.

Ovo mu je na kraju i upalilo. Ronaldo je na SP u Japanu i Južnoj Koreji bio potpuno nezaustavljiv. Postigao je osam golova (dva u finalu protiv Njemačke) i odveo je Brazil do pete titule prvaka svijeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi