Ronaldo pokazao trbušnjake i bacio Japance u trans

Prilikom gostovanja u jednoj emisiji

Ronaldo pokazao trbušnjake i bacio Japance u trans

O. Lekić

Cristiano Ronaldo je nedavno gostovao u jednoj emisiji na japanskoj televiziji, a njegov dolazak je naprosto oduševio sve u studiju.

Portugalac je u Aziji promovisao proizvod po imenu SixPad, koji pomaže njegovim korisnicima da ojačaju svoje trbušne mišiće pomoću električnih impulsa.

Prava pometnja u studiju desila se kada je Cristiano Ronaldo na nekoliko sekundi zavrnuo majicu i pokazao prisutnim trbušne mišiće. Voditelji su ostali oduševljeni, pa su od njega tražili da sve ponovi još jednom.

Nešto kasnije su domaćini u studiju organizovali takmičenje u trbušnjacima. Naravno, nije se dijelila nikakva nagrada, jer pitanje pobjednika nije ni dolazilo u pitanje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.