Ronaldo se počastio luksuznom vilom u Turskoj

Ima se, može se

Ronaldo se počastio luksuznom vilom u Turskoj

Cristiano Ronaldo je prije nekoliko dana napravio još jednu veliku investiciju. Ovoga puta nije riječ o kupovini nekog skupocjenog automobila, već luksuzne vile u Turskoj.

Prema pisanju turske štampe, Portugalac je vilu u Izmiru kupio za pravo malo bogatstvo, budući da ga je koštala 3,2 miliona eura.

Iako se na internetu još nisu pojavile fotografije Ronaldove nove vile, u javnost su procurile brojne informacije.

Ronaldovo novo luksuzno imanje se prostire na više od 12 hiljada kvadradnih metara i ima prelijep pogled na grad. Ona sadrži sedam spavaćih soba, tri dnevna boravka, jedan otvoreni i zatvoreni bazen, te još mnogo toga.

Turski mediji navode i to da Ronaldo namjerava posjećivati svoju novu vilu u trenucima pauze, najčešće između dvije fudbalske sezone, gdje će dolaziti s namjerom da 'napuni baterije' za nove izazove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije