Ronaldo slao poruke zanosnoj Rhian, zaručnik intervenisao

Bio je uporan, ali...

Ronaldo slao poruke zanosnoj Rhian, zaručnik intervenisao

O. Lekić

U javnosti se ponovo podigla prašina oko Cristiana Ronalda.

Iako se portugalski fudbaler skrasio sa Georginom Rodriguez, s kojom je nedavno dobio i dijete, tabloidi na sve načine 'razapinju' Ronalda i ne prestaju dirati u njegov privatni život.

Tako su ponovno iskopali priču koja datira iz vremena dok se još udvarao manekenki za donje rublje Rhian Sugden. Ovoj zanosnoj plavuši je poruke slao u kasne noćne sate, nije mu smetalo ni to što je ona zaručena, ali naposljetku je shvatio da mora prestati.

Rhian navodno nije ostala imuna na poruke i razmjenjivala ih je s Ronaldom sve dok to nije shvatio njezin zaručnik Oliver Mellor.

"Nađi neku slobodnu djevojku, pa nju bombarduj porukama", odbrusio je Oliver Portugalcu, koji je tog trenutka prestao da se javlja.

Kada pogledate kako izgkleda Rhian, biće vam jasno zašto je fudbaler Real Madrida bio toliko uporan.

Top Komentari

Benjamingst
Oliver ostavi je Rondo ce je ukrasti....
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije