Ronaldo traži Ednu i još dvije djevojke: Kad bi znale kakva ih nagrada očekuje...

Davali mu hranu kad je bio gladan

Ronaldo traži Ednu i još dvije djevojke: Kad bi znale kakva ih nagrada očekuje...

Portugalski as Cristiano Ronaldo u potrazi je za djevojkama koje su prije 20-ak godina radile u jednom McDolaldsu u Lisabonu.

Ronaldo je u to vrijeme bio mladi fudbaler koji je tek učio prve fudbalske korake, a obzirom da je bio u Akademiji Sportinga iz Lisabona i nije imao gotovo uopšte novca, živio je s ostalim mladim fudbalerima. Porodicu je viđao samo jednom u tri mjeseca i kaže kako je to bio vrlo težak period u njegovom životu obzirom da je imao samo 11 godina.

Nekada je navečer oko 10 sati znao biti gladan pa je, skupa s još nekim kolegama saigračima, znao otići do obližnjeg McDonaldsa gdje je pokucao na stražnja vrata i često pitao: Je li ostalo hamburgera?

"Edna i još dvije djevojke, bile su nevjerovatne. Nikada ih ponovo nisam pronašao. Razgovarao sam s nekim ljudima u Portugalu kako bi ih pokušao pronaći. Taj McDolands je zatvoren. Ipak, nadam se da će ovaj intervju pomoći da ih pronađem. Bio bih veoma sretan, jer želim da ih pozovem u svoj dom u Torinu ili Lisabonu, želim da dođu u moju kuću i večeraju sa mnom", kazao je Ronaldo.

"Želim pronaći te djevojke i dati im nešto zauzvrat jer mnogo cijenim ono što su uradile za mene. Nikada to neću zaboraviti", dodaje Portugalac.

Ronaldo je danas jedan od najbogatijih sportaša svijeta i njegovo bogatstvo se procjenjuje na više stotina miliona eura pa je jasno da bi uskoro mogao promijeniti život pomenutim djevojkama.

Ostaje da vidimo hoće li ih na kraju i pronaći...

Top Komentari

Hooruk
Pa sta je ovo, nije umro pa ovolko bombardujete sa njim i hvalisete. Sto niste sta objavili protiv fiorentine kad su igrali, kako je odigrao, kolko je pretrcao i takve stvari sta imaju veze sa sportom a ne je li nove gace izbacio na trziste , je li plakao, je li pokazao emociju, darezljivost, pa nije sapunica.
2 15
daca
I kažu loš..e **** ga Svaka čast ljudino
11 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi