"Ronaldo voli mlade muškarce, Irina je bila samo njegovo pokriće!"

Rus tvrdi

"Ronaldo voli mlade muškarce, Irina je bila samo njegovo pokriće!"

Edmir Škorić

Rus Piotr Listerman, poznati vlasnik jedne VIP agencije za spajavanje parova, tvrdi da je Cristiano Ronaldo neko ko - voli muškarce!

On je za gordonua.com govorio o ljubavnom životu Portugalca i istakao da je ranije bio s Irinom Shayk samo zato kako bi sakrio svoju mračnu stranu. 

Danas je Ronaldo u vezi s Georginom Rodriguez, ali Rus i dalje tvrdi da je Portugalac neko ko zapravo voli muškarce i valjda je svjestan koliko teške je optužbe iznio u javnost.

“Ja sam upoznao Ronalda i Irinu. Trebalo mu je pokriće, jer voli mlade muškarce. Odnos njih dvoje je bio uzajamno koristan. Irini je trebala popularnost i to je dobila uz njega, dok Ronaldo nije želio da razočara svoje pristalice, pa je želio da nađe zgodnu ženu", rekao je Listerman.

“Između Ronalda i Irine nije bilo odnosa. Čak i ako jeste, to je bilo slučajno. U osnovi, njih dvoje su igrali uloge. S druge strane, ja sam dobio 100.000 dolara kao naknadu zbog toga što sam ih povezao", otkrio je.

Ruski mediji Listermana nazivaju 'makro', a on od 2000. godine vodi agenciju za spajanje parova i tvrdi da je radio s nekim najvećim bizinismenima, ali i raznim poznatim osobama.

Top Komentari

BlueBoys
Ronaldo navija za Young Boys. :)
12 1
prka
Koja glupost... Frajer ima biznis koji se zasniva na povjerenju i diskreciji izmedju njega i klijenata i sad on lafo da izadje tek tako sa ovom informacijom. Pa jbt razmisli malo jel neka vijest koju prevodis potencijalno dezinformacija prije nego sto je objavis!
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti