Je li ipak zaljubljen u sebe? Ronaldo se slikao sa svojom slikom

Ronalda svi smatraju narcisom

Je li ipak zaljubljen u sebe? Ronaldo se slikao sa svojom slikom

E. Škorić

Cristiana Ronalda često optužuju da je narcisoidan i egoističan, za šta postoje brojni 'dokazi'.

Portugalac obožava sam sebe i ne krije to. Često se hvali da je najzgodniji muškarac na svijetu i svakodnevno želi da pokaže svoje isklesano tijelo, da dokaže da mu u nogometu nema ravnog i da je najposebniji sportista na svijetu.

Bivši fudbaler Mancehster Uniteda, Diego Forlan, otkrio je kako se Ronaldo nonstop sređivao u svlačionici.

"Ronaldo je bio egoista u svlačionici, nije bio kao Beckham. Cristiano je uvijek bio blizu ogledala. Cijeli dan je proveo gledajući se u ogledalo", ispričao je Forlan.

A nedavna fotografija otkriva da je Ronaldo zaista narcisoidan tip. Navikli smo se na sve i svašta, ali da se slika sa vlastitom slikom, to baš i nismo.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CFRJvj2gBYL/?fbclid=IwAR3GPJA6eKPzzl8oyDRj5bE63oIIDAlx5lURp3MZBDSSXtUyTMPobwfGtdg[/instagram]

Promo

Top Komentari

felix__27
Pa slilao se sa poklonom... Jbt kakve veze ima naslov,sa ovim✌
6 0
Penderinos
Samo takav i možeš uspijeti u zivotu. Coek naporno radi i trenira da bio bio to sto jeste. I ima pravo da se divi samom sebi
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi