Ronaldo zaveo prsatu kćerku svog menadžera

Ovo bi moglo koštati Ronalda

Ronaldo zaveo prsatu kćerku svog menadžera

O. Lekić

Španski mediji objavili su informaciju da je Cristiano Ronaldo zaveo atraktivnu Marisu Mendes. 

Portugalski reprezentativac sa svojim menadžerom nema samo poslovni odnos. Njih veže veliko prijateljstvo, čak i kumstvo, a njihov odnos može postati još složeniji ukoliko se ispostavi da je ustvari u vezi sa kćerkom najmoćnijeg menadžera. 

Špekuliše se da prsata plavuša ne propušta nijednu utakmicu Real Madrida u posljednje vrijeme, a bila je prisutna i na premijeri filma u Londonu gdje se veoma srdačno pozdravila sa Ronaldom.

Također, tu su i mnogobrojne zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a naročito je pažnju privukla posljednja na kojoj se vidi njegova ruka u njenoj kosi pred jedan zajednički izlazak. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.