Ronaldov stajling nasmijao mnoge, ali je za 20 minuta dobio 1.5 miliona lajkova

Portugalac ponovo u centru pažnje

Ronaldov stajling nasmijao mnoge, ali je za 20 minuta dobio 1.5 miliona lajkova

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa sinoć su na svom terenu ubjedljivo savladali Lecce sa 4:0, a jedan gol postigao je i Cristiano Ronaldo.

Portugalac je zabio gol u 62. minuti kada je ponovo bio precizan sa bijele tačke. Dobru partiju Ronaldo je krunisao sa još dvije asistencije.

Igrači Stare dame danas su dobili slobodan dan, a Ronaldo je odlučio da vrijeme iskoristi za odmor s porodicom.

On se oglasio i na društvrenim mrežama i pokazao je svoj današnji stajling koji je mnoge nasmijao. No, kada ste jedan od najboljih igrača svijeta onda možete da nosite šta god želite.

"Početak vikenda s dobrim vibracijama i dobrim stajlingom", poručio je Ronaldo koji je za svega 20 minuta dobio skoro 1.5 milion lajkova.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi