Ronaldova sestra objavila fotografiju kuće u kojoj su odrasli: "Nije me sram"

Sve je nekad bilo drugačije

Ronaldova sestra objavila fotografiju kuće u kojoj su odrasli: "Nije me sram"

E. Škorić

Katia Aveiro, sestra Cristiana Ronalda, objavila je na internetu fotografiju kuće u kojoj su odrasli.

Život Cristiana i Katije bio je daleko drugačiji kada su odrastali od onoga kojeg imaju posljednjih 15-ak godina. Potiču iz siromašne porodice, ali na kraju je, zahvaljujući talentovanom Portugalcu i njegovoj velikoj karijeri, sve preraslo u jednu sretnu i lijepu priču. Od stare kuće do vila na svakom kraju svijeta, skupih automobila...

Ronaldo i sestra imali su teško djetinjstvo, a izgled kuće u kojoj su odrasli možda to i najbolje pokazuje.

"Rođena sam u staroj kući, moj krevet bio je na ciglama, a štakor me je ugrizao u lice kad sam još bila dijete. Ne sramim se to reći. Odrasla sam u siromašnom dijelu i nije me sram zbog toga", počela je pisati Katia Aveira o poteškoćama kroz koje su u početku morali proći.

"Zahvaljujući tim trenucima, porodica Cristiana Ronalda postala je primjer jedinstva. Dijelimo svako svoje postignuće, budući da nas je to naučila majka. Svi trebaju da pomažu ako mogu, bez obzira na socijalni status", napisala je.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CBy5enVHJOn/?utm_source=ig_embed[/instagram]

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi