Ronaldova bivša se skinula u bikini i pokazala figuru za kojom su se svi okretali

Irina izgleda bolje nego ikad

Ronaldova bivša se skinula u bikini i pokazala figuru za kojom su se svi okretali

Bivša djevojka Cristiana Ronalda Irina Shayk uživa ovih dana u Miamiju.

Iako je duboko zagazila u četvrtu deceniju života, Irina izgleda bolje nego ikad, a na sjajnoj figuri joj mogu pozavidjeti mnogo mlađe kolegice iz svijeta manekenstva.

Irina je s Ronaldom bila u vezi čak pet godina, ali par se ipak rastao 2015. godine nakon čega je lijepa ruska manekenka počela da se zabavlja sa američkim glumcem Bradleyjem Cooperom. S njim se raskinula nešto ranije tokom ove godine.

Irina nema razloga za brigu jer će s ovakvom figurom i u 33. godini bez ikakvih problema naći dečka svog života s kojim će konačno pronaći sreću.

S druge strane, njen bivši Ronaldo je već tri godina u sretnoj vezi sa španskom manekenkom Georginom Rodriguez s kojom ima i jedno dijete. Ronaldo je prije nekoliko dana najavio i da će se ženiti.

Top Komentari

VelaHavle
Ne moze ova meda Grorgini... ona je je za ovu prep....plus je lezba sto posto
4 0
Chupy
****m mu mater, bolje nego ikad?! Pa ova nema kroz sta prdnuti kroz ova dva andolcica. Ona mora sa stilom prdnuti da kosti ne osteti.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi