Irina Shayk: Uz Ronalda sam se osjećala ružnom

Ruskinja priznaje

Irina Shayk: Uz Ronalda sam se osjećala ružnom

E. Škorić

Ruska manekenka Irina Shayk je još jednom govorila o vezi s Cristianom Ronaldom.

Dugogodišnja Ronaldova djevojka otišla je u zagrljaj Bradleyu Cooperu s kojim je u vezi od 2015. godine.

Priznala je da je Bradley pravi izbor i da je zapravo bila nesigurna uz Ronalda, te se osjećala ružnom.

"Moj idealan muškarac onaj je koji je vjeran. Mora biti iskren i pravi gospodin koji se zna ponašati prema ženi. Ne vjerujem u one muškarce koji nas čine nesretnima jer su to dječaci, a ne pravi muškarci. Iako sam mislila da sam pronašla svog idealnog muškarca, ispalo je potpuno drukčije. Kada žena uz sebe ima krivog muškarca, osjeća se ružnom, a ja sam se osjećala ružnom i nesigurnom. Dvoje ljudi u vezi trebali bi dijeliti iste vrijednosti i životne poglede te vjerovati u monogamiju", rekla je Irina na početku veze s Cooperom.

Ona i Cooper su među rijetkim celebrity parovima koji ne kače svaki dan fotografije na društvenim mrećžama i njihovi privatni životi nisu više toliko dostupni javnosti.

Prijatelji tvrde: "Ona je i dalje u Ronaldovoj glavi"

Navodno je 33-godišnji Ronaldo s Irinom prekinuo jer nije željela da imaju bebu, mada je to bila opsesija Portugalcu, koji i danas razmišlja o Irini.

"Nikada nije mislio da će Irina otići. Žao nam je što se sve tek tako završilo, a Ronalda i dalje zanima njen život. Ljubomoran je i danas na Irininog momka", otkrio je otočkim medijima jedan Ronaldov prijatelj.

Nema neke zvanične informacije zašto su njih dvoje prekinuli. Spominjala se beba, nedolazak Irine na rođendan Ronaldove majke, njegove prevare, ali samo njih dvoje znaju pravu istinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi