Ronaldova bivša uživa u ljubavi sa zvijezdom Serie A
Instagram

Portugalac je 'nogirao' iz bizarnog razloga

Ronaldova bivša uživa u ljubavi sa zvijezdom Serie A

O. Lekić

Desire Cordero, manekenka i Miss Španije za 2014. godinu, pokazala je da su joj fudbaleri slaba tačka.

Tokom prethodnih godina Desire je bila u vezi sa Francuzem Enzom Rennellom, hodala je i sa Cristianom Ronaldom, ali ta romansa nije trajala dugo jer je Portugalac procijenio da ga - iskorištava.

Tabloidi su pisali da je Ronaldu smetalo to što njihovu vezu previše eksponira i da ustvari njegovo ime koristi samo za promociju, ali nakon prekida nije trebalo dugo Desire da padne u naručje drugom fudbaleru.

Ova atraktivna Španjolka danas ljubi Joaquina Correu iz Lazija, koji nerijetko njihove fotografije postavlja na Instagram profil, ne skrivajući koliko uživaju u svakom trenutku zajednički provedenom.

Joaquin, kao ni Cristiano, očito nije mogao odoljeti šarmu i 'bogatstvu' koje Desire nudi...

View this post on Instagram

La sonrisa más linda 💙😍

A post shared by Joaquin Correa (@tucucorrea) on

View this post on Instagram

1, 2, 3 ... Action 📸 @bymannyroman

A post shared by Desire (@desirecordero) on

View this post on Instagram

🧡⏳💛

A post shared by Desire (@desirecordero) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi