Najpoznatiji konobar na svijetu: Mojitoman napravio biznis na kojem mu svi zavide

Došao do ideje od koje se obogatio

Najpoznatiji konobar na svijetu: Mojitoman napravio biznis na kojem mu svi zavide

E. Čaušević

Ariel Naso vjerovatno je najpoznatiji konobar u ovom trenutku, a njegov Instagram profil je "eksplodirao" nakon što je počeo objavljivati fotografije sa fudbalskim, ali i filmskim zvijezdama koji ljetuju na Ibizi.

Ariel Naso je poznatiji u javnosti kao Mojtoman, a procvat posla doživio je na Ibizi kada je odlučio uzeti stvari u svoje ruke. Naime, Mojitoman je sada zadužen gotovo za svaku zabavu koja se organizuje na jahtama poznatih ličnosti iz cijelog svijeta, a do toga je došao zahvaljujući svojoj briljantnoj ideji.

Mojitoman je radio dugo vremena kao konobar na Ibizi, ali onda je jednog dana odlučio da želi biti sam svoj gazda, te je napravio nešto što mu je promijenilo život. Odlučio je da nabavi opremu za plivanje, ali i opremu za pravljenje koktela koju će nositi sa sobom dok pliva od jahte do jahte.

Biznis mu je procvjetao u nekoliko mjeseci, a to najbolje pokazuju njegove fotografije na Instagramu. Mojitoman je pravio koktele mnogim zvijezdama, a izdvajaju se Messi, Ronaldo, Zidane, Cristiano Ronaldo, Leonadro Di Caprio, Nico Rosberg, Wayne Rooney i mnogi drugi.

Njegovi kokteli su savršeni, bar prema riječima onih koji su imali priliku da ih probaju. Mali koktel košta 13,50 funti, srednji 18 funti, a veliki čak 27 funti. Naso na leđima u ruksaku nosi opremu za pravljenje koktela, a često ga možete vidjeti kako pliva od jahte do jahte i tako nudi svoje usluge.

Top Komentari

PeppermintSA
svaka čast
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti