Ronaldova porodica je užasna za čuvanje tajne
Pokušali su da spase ono što se spasiti može, no već je bilo prekasno za sve

Sve se ranije znalo

Ronaldova porodica je užasna za čuvanje tajne

E. Čaušević

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo po peti put u svojoj karijeri proglašen je za najboljeg igrača svijeta i tako se izjednačio s Lionelom Messijem koji također ima pet Zlatnih lopti.

Ronaldo je u četvrtak u Parizu proglašen za najboljeg igrača u 2017. godini i iza sebe je ostavio Messija i Neymara. Ovo je za Portugalca bila peta Zlatna lopta koliko ima i njegov glavni konkurent iz Barcelone.

Pobjednik se znao već nekoliko dana, ali je France Football pokušao da to čuva u tajnosti do posljednjeg trenutka. Međutim, Ronaldova porodica im nije nimalo pomogla u tome, te su svi znali kome će pripasti ova nagrada mnogo prije nego što je ceremonija počela.

Naime, prvo se na Instagramu oglasila Ronaldova mama koja je napisala da je spremna za dodjelu Zlatne lopte i još jednu nagradu za njenog sina. Ipak, to nije bilo sve jer je kasnije i njegova sestra Kaira postavila sliku Pariza uz opis da njen brat ruši rekorde.

Iz France Footballa su pokušali reagovati i tražiti da se ove objave izbrišu, no već je bilo kasno jer su gotovo svi znali ko će biti najbolji igrač svijeta za 2017. godinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi