Ronaldova sestra 'zaratila' sa španskim medijima

Katia brani Cristiana Ronalda Jr.

Ronaldova sestra 'zaratila' sa španskim medijima

Endin Čaušević

Sestra Cristiana Ronalda, Katia Aveiro, ponovo je u sukobu sa španskim medijima.

Naime, katalonski Sport jučer je objavio fotografiju sina Cristiana Ronalda koji je bio na utakmici Real Madrida i Celte Vigo. Cristiano Ronaldo Jr. je bio nezainteresovan na utakmici, a katalonski Sport je napisao kako mu je bilo dosadno na utakmici na kojoj je njegov otac postigao četiri gola.

Katia je ekspresno odgovorila preko svog Twitter profila, a svojim statusom odlučila je i 'bocnuti' ostale fudbalere. Mnogi vjeruju da je mislila na Lionela Messija.

"Ako ništa njegov sin je podrška s tribina. Djeca drugih igrača ostaje u kući gledati crtane filmove"m napisala je Katia. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi