R&S i Petrol predstavljaju: Čist zrak bez bakterija i virusa uz NOBICO prečišćivače zraka

R&S i Petrol predstavljaju: Čist zrak bez bakterija i virusa uz NOBICO prečišćivače zraka

O. Lekić
Teme:

Ovih dana ne možemo da se ne zapitamo na koji način dodatno zaštititi sebe i najmilije od bakterija i virusa koji su svuda oko nas. Uglavnom vrijeme provodimo u zatvorenim prostorima - kancelarijama, domovima i automobilima gdje čestice kruže.

Želite dodatno zaštititi sebe, ukućane, kolege i kolegice na poslu, ali i one s kojima putujete u istom automobilu od kuće do posla? R&S i Petrol pumpe su pripremili posebnu ponudu vrhunskih NOBICO prečišćivača zraka s UV sterilizatorom i negativnim jonima. Kupovinom u iznosu od 20 KM ili više na Petrol pumpama ostvarite popust do 27%.

Zbog čega trebate izabrati prečišćivače sa UV lampom i negativnim jonima?

Prečišćivači zraka sa UV lampom su nastali kao potencijalno rješenje za dezinfekciju virusa. Često se nazivaju i “lampe za sterilizaciju”. Kao dodatna prednost navedenih prečišćivača su i HEPA filteri koji izvrsno hvataju
viruse, a u jednom prolazu mogu uhvatiti do 99,9% virusa. Prednosti kupovine prečišćivača s UV lampom:

  • Uklanjaju viruse, bakterije i druge mikroorganizme,
  • Možete ih koristiti kao dodatni način dezinfekcije prostora.

Zrak u domovima, kancelarijama ili automobilima sadrži brojne čestice u zraku zbog kojih teže dišemo. Manje čestica poput parfema, duhanskog dima koje stvaraju respiratorne probleme znači manje kašlja, manje
simptoma alergije i bolje zdravlje. Negativni joni na naše tijelo imaju energetske i revitalizirajuće efekte. Pospješuju protok kiseonika i pozitivno utiču na mentalnu koncentraciju i performanse. Prednosti kupovine prečišćivača s negativnim jonima:

  • Čiste zrak i smanjuju respiratorne probleme,
  • Čine nas produktivnijim i energičnijim,
  • Povećavaju mentalnu koncentraciju.

Potražite NOBICO prečišćivače na Petrol pumpama:

Nobico prenosni auto/office multiprostorijski prečišćivač zraka Užurban način života je uslovio da mnogo vremena provodimo u automobilu, ali pri tome zaboravljamo da prilikom ulaska u automobil zajedno sa nama ulaze i virusi i bakterije koje smo udahnuli u nekoj drugoj prostoriji te okolni zrak prepun štetnih čestica i alergena. Sve zajedno rezultira po zdravlje opasnim zrakom. Učinkovito i jednostavno rješenje je NOBICO prenosivi prečišćivač zraka. Mali, ali nadasve snažan saveznik u borbi protiv virusa, bakterija i alergena osigurava optimalnu čistoću zraka na svakom koraku. Ovaj praktični prečišćivač sadrži i:

Oglasi

  • UV lampu sa brzom i efikasnom sterilizacijom patogena,
  • Ugrađeni generator negativnih jona koji uklanja prašinu i razne neugodne mirise (npr. dim cigareta),
  • Mogućnost dodavanja eteričnih ulja za mirisno okruženje.

Nobico Office

Zaboravite na prašinu, alergene, bakterije i viruse koji se razmnožavaju u Vašem domu ili kancelariji uz prečišćivač zraka Nobico Office. Sadrži četveroslojni progresivni filter za uklanjanje zagađenja i pročišćenje
zraka. Osim toga, ovaj uređaj sadrži:

UV lampu: Sterilizacija za uništavanje životnog okruženja bakterija zahvaljujući ultraljubičastoj valnoj dužini od 253,7 nm uništava mogućnost razmnožavanja bakterija prečišćavaući zrak.

Ugrađeni generator negativnih jona koji oslobađa jone koji uklanjaju prašinu, pružajući svjež zrak i čisto disanje.

24-satne postavke koje pružaju mogućnost odabira čistog zraka koji će Vas dočekati kada se vratite kući ili u kancelariju.

Redovna cijena Nobico prenosnog prečišćivača zraka iznosi 180,00 KM, a Nobico Office prečišćivača zraka 400,00 KM, a. Uz račun od 20 KM ili više potrošenih na Petrol pumpama ostvarite popust do 27%. Nakon primijenjenog popusta, prečišćivače kupite po cijenama od 130,00 KM i 300,00 KM i uživajte u svakom udisaju. Akcija traje od 15.03. do 18.04. ili do isteka zaliha.

Potražite Petrol pumpe širom BiH 

Petrol prodajna mjesta možete pregledati na linku: https://www.petrol.ba/prodajna-mjesta#map=18.4,43.86,12 a više informacija saznati na zvaničnoj web stranici: https://www.petrol.ba/.  

Saradnja je realizovana sa kompanijom R&S d.o.o. Sarajevo koja je jedan od vodećih uvoznika i distributera kancelarijskog materijala i namještaja, promotivnih materijala i korporativnih poklona, sredstava za čišćenje i IT opreme.  

Vodeći se sloganom “Olakšava posao”, kompanija svim klijentima pruža mogućnost da sve potrebno za kancelariju i obavljanje redovnih poslovnih aktivnosti nabave na samo jednom mjestu.  Više informacija o kompaniji možete pronaći na web stranici: www.ris.ba. Najnovije aktivnosti i specijalne ponude možete pronaći na Facebook stranici R&S Sarajevo (https://www.facebook.com/rissarajevo).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi