Zvijezdi Cityja je posvetila pjesmu, a on plesačicu strastveno ljubi i ne ispušta iz ruku

Ruben Dias u novoj avanturi

Zvijezdi Cityja je posvetila pjesmu, a on plesačicu strastveno ljubi i ne ispušta iz ruku

Edmir Škorić

Portugalski reprezentativac i štoper Manchester Cityja Ruben Dias ima novu djevojku.

Nakon prekida s portugalskom pjevačicom April Ivy, s kojom je bio tri godine u vzei, Ruben Dias uhvaćen je kako se ljubi na brodu u Formenteri s brinetom.

Britanski The Sun isprva je objavio niz fotografija na kojima novopečeni par dijeli strasti, a sada otkriva da je riječ o Ginevri Festi, plesačici u baru na Ibizi.

Ginevra, koja je također radila u Dubaiju, jedna je od izvođačica u “najglamuroznijem kabareu na svijetu” u kojem plesači, pjevači i akrobati zabavljaju goste tijekom večere.

Večer završava tako što su svi posjetitelji pozvani na ples, a dobra vijest za Diasa je da će mjesto kabareta otvoriti restorane u Mykonosu, Las Vegasu i Londonu - što znači da bi mogla raditi bliže njegovom domu u Cheshireu.

Oglasi

Jedno drugo su nedavno zapratili na Instagramu. Njega prati čak 1,4 miliona pratitelja, dok ona ima skromnih 5200 pratitelja, ali taj broj će brzo narasti.

Njegova prethodna veza s pop zvijezdom April okončana je zbog razlika u načinu života, a on je bio "diskretniji" od nje.

April je zatim ponovo privukla pozornost na njihovu vezu dva mjeseca kasnije nakon što je izbacila pjesmu koja se čini kao posvećena slavnom nogometašu.

Pjesma "Broken Apologies" počinje stihom: "Pokušala sam ti dati ono što ti treba. Ali nisi vidio da sam pokušala. U mislima ne mogu pronaći razlog da nas oboje ostaviš".

Međutim, ona je sada Diasova prošlost, a nogometaš je dobro otvorio sezonu sa Cityjem koji je upisao dvije pobjede.

Oglasi

Dias je započeo obje utakmice, a očekuje se da bude starter i u nedjelju protiv Newcastlea na St. James' Parku.