Proslavio se na Mundijalu: Čovjek od kojeg su žene tražile da im donira spermu završio karijeru

Iako ima tek 32 godine

Proslavio se na Mundijalu: Čovjek od kojeg su žene tražile da im donira spermu završio karijeru

Endin Čaušević

Islandski fudbaler Rurik Gislason prije dvije godine je bio glavna tema na Svjetskom prvenstvu.

Gislason je bio u centru pažnje ženskog dijela publike jer ih je oduševio svojim izgledom. On je nastupio u meču protiv Argentine i nakon toga je postao nevjerovatno popularan.

To Mundijala je imao na Instagramu 30.000 pratitelja, a preko noći je ta cifra došla skoro na pola miliona. Međutim, Gislason nije imao baš zapaženu karijeru i jučer je objavio da ide u penziju.

Iako ima tek 32 godine odlučio je da se penzioniše nakon što je prije nekoliko mjeseci napustio njemački Sandhausen. Ponikao je u islanskom Kopavogsu, a još je igrao za Charlton, Vibort, Odense, Kopenhagen i Nuremberg.

Gislason je postao poznat po svojoj izjavi nakon meča protiv Argentine kada ni sam nije mogao da vjeruje koliko ga je ljudi zapratilo na Instagramu.

"Nakon utakmice sam uzeo telefon da vidim poruke jer je bilo mnogo zahtjeva. Neke od djevojaka su mi čak tražile da im doniram svoju spermu i kasnije su pravile peticiju za to. Nevjerovatno je kako mi se život promijenio nakon toga", rekao je tada Gislason.

Ovaj sada bivši fudbaler na Instagramu trenutno ima preko 780.000 pratitelja.

Top Komentari

Dobar,Los,Zao
Refik sad prangiju u ruke,puni kanistere!
13 0
Penderinos
Ruriče oplodi nas !
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi