Ruski zavodnik: Šunjić na Tajland poveo i atraktivnu Viktoriju

Nova djevojka bh. nogometaša

Ruski zavodnik: Šunjić na Tajland poveo i atraktivnu Viktoriju

Toni Šunjić iza sebe ima sjajnu godinu, kako u dresu ruskog prvoligaša Dinama iz Moskve, tako i u reprezentaciji BiH.

Premda naš defanzivac svoj ljubavni život krije 'kao zmija noge', da je itekako sretan u ljubavi svjedoče i fotografije koje je objavila Ruskinja Viktoria Tkach koja se u vezu sa Šunjićem upustila u oktobru. 

Šunjić se ovih dana nalazi na odmoru na Tajlandu upravo s Viktorijom, a nema sumnje da će uz atraktivnu Ruskinju zaboraviti na sve brige i maksimalno napuniti baterije za nadolazeće izazove.

Inače, Viktoria je Šunjiću velika podrška u karijeri i prisutna je na gotovo svakoj Dinamovoj utakmici. O njoj se ne zna mnogo osim da je komercijalni direktor jednog manjeg ruskog modnog brenda.

Kako zapravo izgleda Viktoria, pogledajte u galeriji. 

Promo

Top Komentari

bebi
za razliku od ostalih izabranica bh fudbalera ova cura izgleda sasvim okej :) Uzivaj Toni i tata bi da moze
19 3
big-boss
ništa ne komentarišem dok je ne probam :D
14 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi