"Ja sam serijska ljubavna varalica, lažem svakoj partnerici i ne mogu odoljeti atraktivnim ženama"

Priznanje legendarnog fudbalera

"Ja sam serijska ljubavna varalica, lažem svakoj partnerici i ne mogu odoljeti atraktivnim ženama"

Admin Čaušević

Uveliko traje suđenje jednom od najboljih igrača u historiji.

Legendarni Ryan Giggs se suočava sa ozbiljnim optužbama zbog čega je i napustio mjesto selektora Velsa i neće tu reprezentaciju voditi na Svjetskom prvenstvu.

Suđenje je nastavljeno u utorak, a britanski tabloidi su prepuni šokantnih priznanja čuvenog fudbalera Manchester Uniteda.

Giggs je na sudu priznao da je serijski ljubavni varalica, da je lagao svakoj partnerici koju je imao i da ne može odoljeti atraktivnim ženama.

Slavni fudbaler je optužen za prisilnu kontrolu i napad na svoju bivšu partnericu Kate Greville. Postoji i druga optužba za napad protiv njene 26-godišnje sestre Emme.

Ryan Giggs trial live: 'Distressed' Giggs went in slippers to neighbour for  help on night he allegedly headbutted girlfriend | UK News | Sky News

Oglasi

Bivši igrač Manchester Uniteda negira optužbe, ali je priznao da je ženskaroš nakon što je svjedočio u utorak poslijepodne. Giggs je priznao da je došlo do "natezanja" oko njegovog telefona nakon noćnog izlaska 1. novembra 2020. godine.

Chris Daw, branilac, predstavio je Giggsa riječima: "Imaš reputaciju po nevjeri, što novine nazivaju ljubavnom prevarom?" "Da", odgovorio je Giggs.

"Je li to opravdano? upitao je Daw. Giggs je odgovorio: "Da." Gospodin Daw je rekao: "Imali ste veze s mnogo žena, jeste li uspjeli biti vjerni nekoj od njih?"

Giggs je rekao: "Ne." Gospodin Daw je rekao: "Ako žena pokaže interes za vas, možete li se oduprijeti?" Giggs je rekao: "Ne."

Bivši selektora Velsa odbacio je optužbe protiv sebe, ali priznaje da je bivšu djevojku možda slučajno zgrabio tokom "tučnjave".

Oglasi

"Možda sam zgrabio nju i njenu sestru tokom tučnjave, ali niti u jednom trenutku nije bilo namjere da se bilo koja od njih povrijedi", rekao je u svojoj prvoj pripremljenoj izjavi sudu, pročitanoj u utorak.

"Svađali smo se u to vrijeme i prihvaćam da to nisam trebao učiniti, ali bio sam emotivan, ljut i uzrujan."

Ryan Giggs 'threatened to email his ex Kate Greville's boss with details of  their sex life'

"Namjeravao sam nazvati policiju i zamoliti ih da prisustvuju uklanjanju Kate jer ona i dalje nije htjela ići. Zgrabila me za ruku i izbila je svađa. Uhvatili su me za ruku, još je krvarila, a njena sestra je bila u neposrednoj blizini."

Na pitanje o tome kada je prvi put upoznao gospođu Greville, Giggs je rekao:

Oglasi

"Dobro smo se slagali od samog početka, činilo se da dijelimo iste interese. Upravo smo krenuli od početka."

Gospodin Daw je upitao: "Jeste li znali da je udana?" Giggs je rekao: "Da, jesam."

Gospodin Daw je potom rekao: "Je li znala da ste oženjeni?" Giggs je ponovno rekao: "Da, jest."

A gospodin Daw je zatim dodao: "Jesi li flertovao s njom?" Na što je Giggs odgovorio:

"Nakon prvih nekoliko susreta s njom počeo sam flertovati s njom."

I na ranijim saslušanjima izneseno je niz pikanterija, ali sasvim je jasno da Giggs nije ni blizu ista osoba onakva kava je na terenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi