Giggsova bivša djevojka se pojavila u javnosti, a na licu joj se jasno vide modrice

Uhapšen jer ju je pretukao

Giggsova bivša djevojka se pojavila u javnosti, a na licu joj se jasno vide modrice

Endin Čaušević

Nekadašnji fudbaler Manchester Uniteda, Ryan Giggs, ponovo se našao u centru skandala nakon što je uhapšen početkom mjeseca.

Giggs je uhapšen u svom domu u Manchesteru kada ga je sada već bivša djevojka Kate Greville prijavila zbog fizičkog nasilja.

Za Giggsa ovo nije prvi put da je optužen da je tukao svoju djevojku, a ovaj put proveo je noć u zatvoru. Giggs nije bio ni na klupi Velsa u minulim mečevima zbog ovog skandala i kako stvari stoje mogao bi dobiti otkaz na selektorskoj poziciji.

Giggsova dojučerašnja djevojka Kate pojavila se prvi put u javnosti nakon skandala i na njoj su se mogle vidjeti modrice i to na licu.

The PR exec had a bruised lip and has been through a 'living hell'

Ona je nedavno izjavila da su to bile dvije najgore sedmice u njenom životu jer ju je Giggs pretukao u nekoliko navrata. Navodno, on je čak imao i dvije ljubavnice što je bio razlog svađe, a kada je Kate sve to saznala on ju je pretukao.

Top Komentari

Penderinos
Prokletnik, najlakše je žensko udarati, imaj muda pa se pobi sa muškarcem pitzchkice, ostavi nježniji pol na miru. Ovoga nasilnika strpati u čorku pa nek mu svaki da bude redaljka
12 3
kukuruz
watch?v=fJwsIB0mwLk
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi