S razlogom su svi gledali u nju: Diletta Leotta sinoć zasjenila sve na ceremoniji u Milanu

Novinarka u centru pažnje

S razlogom su svi gledali u nju: Diletta Leotta sinoć zasjenila sve na ceremoniji u Milanu

E. Čaušević

U Milanu je sinoć održana ceremonija na kojoj se birao najbolji igrač i najbolji tim Serije A za proteklu sezonu.

Ova ceremonija privukla je dosta pažnje sportske javnosti iako se održavala u isto vrijeme kao i dodjela Zlatne lopte. Za najboljeg igrača Serije A u prošloj sezoni proglašen je Cristiano Ronaldo koji je počistio konkurenciju.

Međutim, svu pažnju ove ceremonije "ukrala" je poznata novinarka Diletta Leotta koja je bila voditeljica sinoćnjeg programa. Zanosna Diletta se ponovo našla u centru pažnje, te je svojim izgledom oduševila sve.

Iako je ovo bila noć rezervisana za najbolje igrače Serije A čini se da su mnogi samo čekali kada će se na sceni ponovo pojaviti ova zanosna voditeljica.

Diletta je prije početka ceremonije pozirala fotografima, a njena odjevna kombinacija ponovo je mnoge ostavila bez daha.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi