Novinarka Diletta 'vrućim' videom zapalila Italiju

Velika zvijezda u svojoj zemlji

Novinarka Diletta 'vrućim' videom zapalila Italiju

O. Lekić

Italijanska sportska novinarka Diletta Leotta ponovo je na noge digla kompletnu Italiju.

Na kojem god stadionu da se pojavi, Diletti polazi za rukom da zasjeni igrače na terenu, a zbog atraktivnog izgleda danas je na Instagramu prati više od pet miliona ljudi.

Svaka Dilettina fotografija izazove oduševljenje kod muškog dijela pratioca, no mediji u Italiji sada posebno pišu o "vrućem" videozapisu. Diletta je pokazala kako umije itekako vješto plesati uz šipku i da novinarstvo nije jedino ono u čemu je dobra.

Objava je, naravno, rezultirala velikim brojem lajkova i komentara. Malo ko je štedio hvalospjeve na račun ove novinarke koja se, na razočarenje mnogih, zabavlja sa bokserom Danielom Scardinom.

Top Komentari

Rajvosa2019
Ovo su one butre, koje udaras dok jaja ne popucaju - a prepone ne poplave i oteknu kao sarmice
2 3
VelaHavle
Solidna **cka
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi