Atraktivna dama (45) okončala karijeru dvojici sjajnih fudbalera: Prvom za šankom, drugom u krevetu!

I dalje izgleda odlično

Atraktivna dama (45) okončala karijeru dvojici sjajnih fudbalera: Prvom za šankom, drugom u krevetu!

Admin Čaušević

I dalje nosi prezime svog bivšeg muža. S dvojicom fudbalera je dobila troje djece, a trenutno je ova 45-godišnjakinja leti slobodnim krilima i uživa u životu, a mnogi su je okrivili da je kriva za kraj dvije velike karijere.

Sabia Engizek (45) je prvo bila u braku sa Khalidom Boulahrouzom, a zatim i sa Rafaelom Van der Vaartom, a već dugo godina njena druga strana kreveta je prazna.

Boulahrouz koji je ljubiteljima fudbala poznat kao bivši član HSV-a i Chelseaa je karijeru završio kada je imao 33 godine i bio je član Feyenoorda.

Svemu je kumovao njegov razvod sa Sabijom s kojom je tokom braka dobio dvoje djece, sina Daamina i kćersku Sabiu.

Boulahrouz bi padao mrak na oči kada bi se morao vratiti kući s velikih takmičenja

Nakon raskida i razvoda Boulahrouz je ispričao da jednostavno nije mogao pratiti živog s kojim je živjela njegova tadašnja supruga, prvenstveno zbog noćnih izlazaka.

"Nakon treninga i utamica ja sam želio da se odmaram jer kao fudbaler često sam na putu, a ona je htjela da izlazi. Nismo se ni slagali oko angažovanja dadilje jer sam mislio da bismo trebali sami odgajati djecu", prije nekoliko godina je kazao bivši defanzivac.

Oglasi

Svoj najbolji fudbal je igrao bez Sabije na velikim takmičenjima u dresu reprezentacije Nizozemske: "Tada sam se osjećao najbolje jer sam bio daleko od kuće. Kada bi se morao vratiti kući osjećao bih se kao go*no."

Njih dvoje su bili zajedno od 2005. godine, a nakon što su se razveli Sabia je odlučila zadržati prezime Boulahrouz, a u međuvremenu je otišla u zagrljaj Raphaela Van der Vaarta.

U to vrijeme Van der Vaart je bio raskinuo sa Sylvie Meis i utjehu je pronašao sa Sabijom s kojim je bila i trudna, ali je izgubila dijete.

Van der Vaart navodno nije mogao ispuniti Sabijne apetite u krevetu, ovaj par je tokom veze izgubio i dijete

Ovaj par je raskinuo 2016. godine jer je Rafael nije mogao Sabiu učiniti sretnom u krevetu posebno nakon gubitka djeteta jer je navodno ova plesačica željela još jednog potomka.

Ubrzo nakon raskida sa Sabijom i Van der Vaart je rekao zbogom vrhunskom fubalu pošto je završio u rezervnom timu danskog Esbjerga i to zbog rukometašice Estavane Polman koja je u međuvremenu postala članica Rapida iz Bukurešta, a partner je prati u stopu.

Sa druge strane Boulahrouz radi kao gost komentator na pojedinim fudbalskim utakmicama, dok Sabia živi svoj život i sluteći po objavama na društvenim mrežama diše punim plućima.