Sad je baš pretjerao: Niko ne može da vjeruje kakvu frizuru ima Djibril Cisse

Ponovo u centru pažnje

Sad je baš pretjerao: Niko ne može da vjeruje kakvu frizuru ima Djibril Cisse

E. Čaušević

Legendarni francuski napadač Djibril Cisse u svojoj karijeri znao je šokirati javnost nevjerovatnim potezima, a čini se se se nikada neće promijeniti.

Nekadašnji napadač Liverpoola već godinu dana je bez kluba nakon što je napustio švicarski Yverdon-Sport. Cisse još uvijek nije zvanično završio karijeru, ali je jasno da ne može tako lako pronaći novi klub.

Međutim, i pored toga Cisse uvijek nekako pronađe način da se nađe u centru pažnje. U svojoj karijeri to većinom radi nevjerovatnim odjevnim kombinacijama ili čudnim frizurama.

Ipak, ovaj put Cisse je nadmašio sam sebe. On je fotografisan na ulicama Pariza, a kada su fotografije objavljene na Twitteru niko ne može da vjeruje kakvu frizuru trenutno ima ovaj 38-godišnji napadač.

Image

Top Komentari

Keno
Sta narkotika radi od covjeka
0 1
Zoilomas
Zalosno ima 40+ godina a ponasa se kao djete
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije