Žena Sadija Manea ima 18 godina, ali to je čak i mnogo koliko ima druga koju su mu nudili!
Ponovo se kroz medije provlači intervju Sadija Manea iz 2022. godine.

Ima samo 14 godina

Žena Sadija Manea ima 18 godina, ali to je čak i mnogo koliko ima druga koju su mu nudili!

Eldar Ganibegović

Sadio Mane se oženio prije nekoliko dana. Senegalac je oženio 18-godišnjakinju, no 18 je čak i puno godina koliko ima druga djevojka koja je umalo postala supruga slavnog fudbalera. 

Senegalski reprezentativac i fudbaler Al-Nassra, Sadio Mane, nedavno je stao na ludi kamen. Oženio je 18-godišnju Aishu Tamba.

Vjenčanje je održano u Dakaru, glavnom gradu Senegala. Nije bilo previše pome i vjenčanju su prisustvovali samo članovi porodica, te najbliži prijatelji.

Kada se u javnosti saznalo da djevojka ima samo 18 godina mnogi su ostali šokirani. No, Sadio Mane mogao je oženiti djevojku koja ima još manje godina.

Sadio Mane i žena od 14 godina?

U javnosti se ponovo provlači intervju koji je Sadio Mane dao 2022. godine. Govorio je tada o mogućoj ženidbi.

"Htio sam da se vjenčam, ali znaš da je to prilično komplikovana stvar. Volio bih to da uradim, ali znaš da je još komplikovanije kada su roditelji umiješani. Sjećam se da su me jednog dana majka i dajdža zamolili da oženim djevojku od 14 godina.

Oglasi

Imala je 14 godina, mislim da ima 15 ove godine, ali sam odbio. Nemam brige, kad nađem svoju srodnu dušu odmah ću se oženiti", rekao je Mane prije skoro dvije godine.

Aisha Tamba - malo se zna o njoj

Aisha Tamba je rođena u Casamanceu, gradu u komšiluku Bambalija, Maneovog rodnog sela.

Ona je kćerka arhitekte i govori istim jezikom kao i Mane, a oboje su vrlo diskretni u svom privatnom životu.

Inače, 18-godišnja Aisha je student završne godine na privatnom koledžu u Mbaou.

Top Komentari

Pajkan
Koledz sa 18 godina....
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi