Tinejdžerka (18) se nedavno udala za Manea, a sada joj roditelji saopštili loše vijesti
Par se upoznao prije dvije godine, kada je ona imala samo 16 godina, a vjenčali su se 7. januara u Senegalu u prisustvu roditelja i bliskih prijatelja te porodice.

To je oduvijek željela

Tinejdžerka (18) se nedavno udala za Manea, a sada joj roditelji saopštili loše vijesti

Edmir Škorić

Slavni senegalski fudbaler Sadio Mane nedavno se tajno oženio tinejdžerkom Aishom (18). Čim je postala punoljetna, udala se za zvijezdu Al-Nassra i bivšeg igrača Liverpoola i Bayerna.

Sadio Mane najpoznatiji je fudbaler i sportista Senegala i svakako najveća zvijezda u zemlji. Njega u ovoj afričkoj zemlji svi obožavaju, pa je Alisha ubrzo nakon udaje, po povratku u školu, dobila ovacije stotine učenika.

Njih dvoje su se upoznali prije dvije godine, kada je ona imala samo 16 godina i naravno nije bila spremna za udaju, ali je bila obećana slavnom fudbaleru. Dvije godine kasnije ljepotica je obukla bijelu vjenčanicu i udala se za Manea.

Fudbaler Al-Nassra ovog će mjeseca predstavljati Senegal na Afričkom kupu nacija, a potom je planirao da ide na medeni mjesec sa svojom suprugom. Ipak, njegov najbolji prijatelj Moussa Ndiaye je medijima otkrio da od toga, barem za sada, nema ništa.

Bračno putovanje kojem se toliko radovala, Alishi je "zabranjeno", a razlog tome je to što njena skromna porodica želi da završi svoje školske obaveze.

Oglasi

Naime, roditelji djevojke žele da ona ostane fokusirana na školu i da položi završne ispite kako bi mogla odraditi maturski, te da tek kasnije nekada njih dvoje otputuju na neku egzotičnu destinaciju i obave medeni mjesec. Djevojci to nije bilo drago, ali ipak je morala da prihvati takvu odluku.

"Sadio se nadao da će imati medeni mjesec u nekom trenutku ili nakon finala, ako Senegal tamo stigne, ili prije, ako ispadne. Ali Aishina porodica želi da ostane usredotočena na svoje obrazovanje. Pred njom su vrlo važni ispiti i ne žele da joj ovaj brak stane na put. Iako je sada udana za Sadia, koji je najpoznatiji čovjek u Senegalu, još uvijek je učenica i treba završiti studij", kazao je Maneov prijatelj.

Mane je trenutno u Obali Slonovače gdje se igra AKN i nada se da će on i njegovi saigrači iz Senegala odbraniti naslov koji je osvojen prije dvije godine. Bivši igrač Liverpoola će se s repreezentacijom u grupnoj fazi sastati s Gvinejom, Kamerunom i Gambijom i želi izbjeći šokantnu eliminaciju.

Podsjetimo da je Mane prvo pomalo neočekivano iz Liverpoola prešao u Bayern, ali u Minhenu se nije pretjerano proslavio, da bi prošlog ljeta potpisao za Al-Nassr gdje se pridružio Cristianu Ronaldu.

31-godišnjak je ove sezone u svim takmičenjima upisao 26 nastupa i dao je 12 golova uz šest asistencija. Nije poznato hoće li se možda već na ljeto vratiti u Evropu jer navodno postoji veliki broj zvijezda koje nisu sretne na Bliskom istoku unatol velikim ugovorima i žele opet igrati u ligama petica.

Top Komentari

Pajkan
Punoljetna konju.
3 0
FahrudinKonjHodzic
ozenijo dijete bolesni pedofil
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi