"Saigrači su mi plaćali djevojke, neke su vrijedile 100, a neke 14 funti"

Jermain Pennant šokirao javnost

"Saigrači su mi plaćali djevojke, neke su vrijedile 100, a neke 14 funti"

Nekadašnji fudbaler Arsenala i Liverpoola Jermain Pennant šokirao je nekim detaljima iz svoje autobiografije. 

On je, između ostalog, opisivao šta je svojevremeno radio sa saigračima kada su u pitanju djevojke.

"Mi smo to zvali Monopol. Dijelili smo djevojke kao da su naše vlasništvo. Ako sam ja imao seks sa nekom djevojkom, a poslije neko od mojih saigrača, morao mi je platiti rentanje. Cijena je zavisila od toga koliko je djevojka bila atraktivna. Ako je top klasa, onda su mi davali oko 100 funti, a za one lošije sam znao dobijati i po 14", napisao je Pennant.

Podsjetimo, ovaj fudbaler je nedavno snimio i video za odrasle sa svojom suprugom, pa je isti naplaćivao preko interneta, tako da mu zarada iz ovog biznisa svakako nije strana.

Zanimljivo, iako Pennant nije otkrio o kojim saigračima govori, engleski mediji prenose kako su u pitanju Joe Cole i Jermain Defoe.

U prethodnim dijelovima autobiografije Pennant je priznao kako je drogu dobijao od oca, da je Igors Stepanovs najgori igrač s kojim je ikada igrao, da mu je Gerrard usred meča tražio broj agenta itd.

Top Komentari

mico
i td. tako se pise pravilno
1 22
Zoilomas
Kolko ima kurvih, takozvanih vasih kcerki ovih dana je za aplauza i od boga i od mene
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi