Samo za muške oči: Neymarova djevojka objavila nove izazovne fotografije

Aktivna na Instagramu

Samo za muške oči: Neymarova djevojka objavila nove izazovne fotografije

O. Lekić
Teme:

Bruna Marquezine, djevojka slavnog nogometaša Neymara, novom je fotografijom na Instagramu zaludila fanove.

Bruna je, kao i mnoge današnje ljepotice, opsjednuta dobrim izgledom i objavljivanjem fotografija na Instagramu. Njena nova objava u donjem rublju naprosto je oduševila muškarce koji je 'prate'.

Uz komentar "Izgledaš dobro danas" stigle su i brojne poruke, uglavnom pohvalne, a ova izazovna odjevna kombinacija je otkrila sve njene atribute.

I dok ona pozira pred ogledalom i uživa u vlastitoj ljepoti, njen dečko se bori sa špekulacijama i više ni sam nije siguran hoće li ostati u PSG-u ili će potpisati za neki od španskih timova.

you look good today

A post shared by Bruna Marquezine ♡ (@brumarquezine) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi