Samoubistvo jedne djevojke šokiralo je Novaka Đokovića

Ubila se vatrena navijačica srbijanskog tenisera

Samoubistvo jedne djevojke šokiralo je Novaka Đokovića

E. Škorić

Marie Laure bila je velika navijačica Novaka Đokovića, pa su svi šokirani nakon što su saznali da je izvršila samoubistvo.

Djevojka iz Belgije bila je dio "Nole Fam" tima koji je ujedno jedan od najpoznatijih timova navijača koji prate najboljeg tenisera svijeta.

"Svi koji znaju Marie, znaju da nikad ne bi propustila rođendan. Uvijek je bila toliko uzbuđena zbog Novakovih pobjeda, toliko je brinula kada bi ga mediji napadali. Bila je važan dio NoleFam tima, a nedavno je počela svoj privatni biznis. Bila je istinska inspiracija", napisao je Pavvy G, jedan od strastvenih navijača Novaka Đokovića.

On je priznao da je djevojka imala psihičkih problema u zadnje vrijeme.

"Nevjerovatno je tužno i šokantno sve ovo. Znam da se borila sa psihičkim problemima, ali djelovalo je da joj je u posljednje vreme bolje. Izgledalo je da se brzo podigla i da joj je pokretanje biznisa donijelo novu energiju, radovali su je Novakovi uspjesi i nedavno je proslavila 30. rođendan".

Djevojka je svoju smrt nagovijestila oproštajnim riječima na Twitteru.

"Želim da odem. Želim da napustim ovaj svijet i odmorim se. Mnogo sam umorna", napisala je u poruci.

I Novakova supruga Jelena bila je potresena kada je čula šta se desilo nesretnoj djevojci.

"Koliko ljubavi u njenim riječima, slama mi srce", stoji u poruci Novakove supruge.

Novaku sigurno nije lako čuti tako ružnu vijest, ali njega već večeras čeka novi veliki izazov pošto igra polufinale US Opena protiv Alexandera Zvereva i sve je bliže historijskoj 21. Grand Slam tituli.

Top Komentari

Savage
Ja imam PTSD iz rata, jer Sam izgubio sestru I mnogo voljenih osoba. Cetnici je silovali i zaklali a imala je samo 14g. Plus sto sam 3 put ranjavan, i svakog Septembra 29 i kada se blizi taj datum prolazim kroz pakao koje ni najvecim neprijateljima ne bi pozelio. Od nocnih mora, pa do pitanja, da li je moja greska, napada, nespavanja, depresije, anksioznosti, ponekad nalete misli i na najgore, ali tim cinom bi samo jos vise ljudi povrjedio, a posebno sestru cije su zadnje rjeci bile "pazi na mamu". Moji idoli su moji roditelji koji su me nakon svega tjesili i ishodilo je da ih ne mrzim, oprostio sam, Ali nikad zaboravit. Tezak je zivot onoga koji cjeli zivotni put provede u mrznji, ocajan i duzi pet put. Amin, Amen Niklas Mostar. VOLIM TE BIHa.
3 0
sloboda72
Evropa je ozbiljan bolesnik kad je duhovnost u pitanju.Njezinoj duši molim milost kod Boga Uzvišenoga Milostivoga.Nisam je poznavao niti mogao upoznati ali saosjećam sa njom.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi