Samuel Eto'o proglašen ocem 22-godišnjakinje, sada će joj napuniti bankovni račun

Sud odlučio

Samuel Eto'o proglašen ocem 22-godišnjakinje, sada će joj napuniti bankovni račun

Edmir Škorić

Madridski sud donio je presudu prema kojoj je 22-godišnja Erika do Rosario Nieves kćerka Samuela Eto'a.

Bivši kamerunski reprezentativac koji je imao bogatu nogometnu karijeru nije se pojavio na izricanju presude prije koje su predočeni dokazi protiv njega. Sud je odlučio da je Erika njegova kćerka, iako je on odbijao očinstvo.

Eto'o je majku Erike, Adileusu, upoznao u noćnom klubu kao 16-godišnjak dok je igrao za Leganes 1997. godine, a iz te veze nastala je djevojka koju Kamerunac nije htio da prizna za svoju kćer.

Od podizanja tužbe do presude Eto'o mora da plaća 1400 eura za svaki mjesec, a čitav proces počeo je još prije četiri godine, tako da će poprilično napuniti račun djevojke kojoj je sada zakonski otac.

Erika je osma kćerka nekadašnjeg igrača Real Madrida i Barcelone nakon Annie, Etienne, Junior, Sone, Sienne, Lynn i Maelle.

Erika je rođena u Alarconu 1999. godine, a u tim momentima Eto'o je već igrao za Espanyol, u koji je došao iz Leganesa. Tek 2018. godine je mlada djevojka, saznavši da joj je Eto'o otac, podnijela tužbu za utvrđivanje očinstva, što je rezultiralo ovakvom odlukom suda u Madridu.

Njena majka Adileusa do Rosario ranije je dala intervju za novine 'ABC' gdje je otkrila kakav je njihov odnos: “Kada sam mu rekla da sam trudna, odgovorio je da je kao da smo sve 'ku*ve koje traže nogometaše i da moram da podbacim. Bila sam zaljubljena u njega i mislila sam da će se bolje ponašati sa mnom".

Top Komentari

King_Kenny
...nekad joj je punio mindzu,a sad ce joj puniti bankovni racun.
1 0
Klicko
Ne to,Eto'o
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi