Šarić blistao u Miamiju, pa stigla luda ponuda zgodne navijačice

Spremna na sve

Šarić blistao u Miamiju, pa stigla luda ponuda zgodne navijačice

Edmir Škorić

Hrvatski košarkaš Dario Šarić odigrao je sinoć fantastičnu utakmicu za Philadelphiju u Miamiju, pa 76ersi sada vode 2:1 u seriji četvrtfinala na Istoku.

Šarić je blistao, a ovaj simpatični Hrvat je nakon meča objavio fotografiju na Instagramu i u moru komentara jedan se ipak našao u centru pažnje.

Atraktivna crnka je napisala "Marry me", ali očigledno je zakasnila i njenu ponudu Šarić će morati da odbije, pošto je u dugoj vezi sa Zagrepčankom Karlom Pušeljić.

Strastvena navijačica Philadelphije tako je postala zanimljiva i medijima u Hrvatskoj, no ako Šarić nastavi s ovakvim igrama, ova lijepa djevojka teško će "preživjeti" to što ga ne može imati. Možda mu nešto drugo ponudi? Ko zna.

A post shared by @samangelill0 on

10 9 8.... #lastminutecostume #processing ⏳

A post shared by @ samangelill0 on

black hair made a return #frecks

A post shared by @ samangelill0 on

🍊

A post shared by @ samangelill0 on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi