Ko je fudbaler koji tvrdi da je spavao s najljepšim ženama svijeta? Luđački život kakav se ne pamti

Saša Ćurčić je bio nestvaran

Ko je fudbaler koji tvrdi da je spavao s najljepšim ženama svijeta? Luđački život kakav se ne pamti

Midhat Šljivak

Saša Ćurčić našao se u centru pažnje zbog intervjua u kojem je otkrio kako je tokom devedesetih često imao seksualne odnose sa poznatim djevojkama.

Tvrdi da je spavao sa Naomi Campbell, ali sa Carmen Electrom i Evom Herzigovom.

"Bila je vatreni navijač Palacea. Jednom je došla na utakmicu i poslije smo se upoznali u VIP baru. Nakon par sedmica sam napravio party i pozvao sam je. Ubrzo smo se počeli viđati, ali nije se željela seksati odmah na prvom spoju, teška je ona žena. Tek nakon dvadesetog izlaska pristala je spavati sa mnom. Tridesetak puta smo se seksali. Vrh je u krevetu", pričao je o Naomi Ćurčić i nastavlja:

"Bio sam i s Evom Herzigovom, ali Carmen Electra je najbolja u seksu. S njom sam imao vratolomije do sedam ujutro na bazenu. Ona je najluđa", dodao je bivši fudbaler.

Ko je zapravo Saša Ćurčić?

Saša Ćurčić je bio vrhunski fudbalski potencijal. Bio je velika zvijezda u Engleskoj, gdje je igrao za Bolton, Crystal Palace i Aston Villu.

Prozvali su ga srbijanskim Georgeom Bestom. Nije teško pogoditi zašto je tako. Volio je loptu, zaradio je od nje milione funti, ali sve je potrošio na alkohol, žene i provode.

''Na vrhuncu sam bio kao Best, dribler i zabavljač. Također sam potrošio novac na žene, brze aute i alkohol. Ostatak sam spiskao, tu se slažem s njim", rekao je Ćurčić za Daily Mail kopirajuću slavnu Bestovu izjavu.

Sa 29 godina je otišao u penziju. Nije mogao više, nestao je sa lica zemlje.

''Od svega što sam zaradio ostalo je puno – ali u tuđim džepovima. Bar su vlasnici noćnih klubova bogati.''

Iako je zaradio milione na računu je po dolasku iz Engleske bila nula. Život mu je promijenila pobjeda u srbijanskom Big Brotheru, gdje je uzeo 50.000 eura i odlučio je da napravi radikalne životne promjene.

Popularni, Đani je živio zaista luđački život. Kroz centar Beograda je vozio traktor, skakao je po krovu svog Mercedesa, plesao go po ulicama...

Bio je veliki majstor, ali žene i alkohol su ga koštali velike karijere.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije