"Tridesetak puta sam spavao s Naomi Campbell, ali Carmen Electra je najbolja u seksu"
Foto: Instagram

Srbijanski George Best

"Tridesetak puta sam spavao s Naomi Campbell, ali Carmen Electra je najbolja u seksu"

Endin Čaušević

Srbijanski fudbaler Saša Ćurčić nekada je bio velika fudbalska nada, ali mnogi vjeruju da nije ostvario ni približnu karijeru koja mu se predviđala.

Čurčić je ponikao u dresu OFK Beograda, ali je na ljeto 1993. godine odlučio da pređe u Partizan. Nakon dvije dobre sezone u ovom klubu kupio ga je Bolton za skoro 2.5 miliona eura što je bio jedan od zvučnijih transfera na ovim prostorima u tom periodu.

Nakon sezone u Boltonu otišao je u Aston Villu gdje je igrao dvije godine i postao je ljubimac navijača. Kasnije je otišao u Crystal Palace, ali se ni tu nije nešto dugo zadržao.

Ćurčić je igrao na poziciji defanzivnog veznog i bio je itekako talentovan, ali noćni život mu je na kraju "došao glave". Skoro sve što je zaradio potrošio je na alkohol i noćne provode, a karijeru je završio 2001. godine u FK Obilić sa svega 29 godina.

On je u intervjuu za srbijanski Informer otkrio neke od detalja svog burnog života i nevjerovatnim provodima koje je organizovao dok je igrao u Engleskoj i Americi.

"Tokom devedesetih svaka druga manekenka je bila sa mnom. Nikada nisam platio za seks, radije bih se ubio neko to uradio. Nisam nikad ni s prostitutkom bio, a ni sa starletom punom silikona. Plastika ne može u moje društvo jer se palim samo na prirodne djevojke", rekao je Ćurčić i otkrio da je čak spavao s Naomi Campbell kada je igrao za Crystal Palace.

"Bila je vatreni navijač Palacea. Jednom je došla na utakmicu i poslije smo se upoznali u VIP baru. Nakon par sedmica sam napravio party i pozvao sam je. Ubrzo smo se počeli viđati, ali nije se željela seksati odmah na prvom spoju, teška je ona žena. Tek nakon dvadesetog izlaska pristala je spavati sa mnom. Tridesetak puta smo se seksali. Vrh je u krevetu".

Kako kaže spavao je i s Carmen Electrom koja je sigurno bila san mnogih muškaraca.

"Bio sam i s Evom Herzigovom, ali Carmen Electra je najbolja u seksu. S njom sam imao vratolomije do sedam ujutro na bazenu. Ona je najluđa", dodao je bivši fudbaler.

Top Komentari

Austinpowers
Laze ko da ga je dobrica cosic pravio
72 2
Penderinos
Coek htio reci da je 30 puta i z d r k a o na Naomi, ali da ga je najbolje baciti na Carmen Electru
42 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi