Sead Kolašinac iznenadio djecu na igralištu u Sarajevu, pa se oglasio na Instagramu

Odličan potez bh. reprezentativca

Sead Kolašinac iznenadio djecu na igralištu u Sarajevu, pa se oglasio na Instagramu

E. Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u Zenici se sprema za mečeve kvalifikcija za Evropsko prvenstvo protiv Finske i Grčke.

Zmajeve u subotu očekuje utakmica u Zenici protiv selekcije Finske, dok tri dana kasnije u Atini igramo sa Grčkom. Bh. reprezentativci okupili su se u ponedjeljak u Trening centru NSBiH i već su odradili dva treninga.

Na okupljanje je stigao i defanzivac Arsenala, Sead Kolašinac, koji je danas iskoristio priliku da dođe u Sarajevo. On je iznenadio djecu na igralištu u naselju Grbavica, a imao je i zanimljivu objavu na Instagramu.

Naime, on je slikao loptu s kojom su se djeca igrala, te ga je ona vratila u djetinjstvo s obzirom da je bila sva izderana. On je tu sliku objavio na Instagramu uz zanimljiv opis.

"Ovo je djetinjstvo!", poručio je Kolašinac koji je sigurno iznenadio djecu koja su se igrala, a nije imao ništa protiv ni da se fotografiše s njima što je zaista odličan potez bh. reprezentativca.

View this post on Instagram

That's childhood! 👊🏻 #memories #GibGäs #SeoKol

A post shared by Sead Kolašinac (@seadk6) on

Top Komentari

Mowzilla
Mogao si im usput dati novu, ionako je ne znaju šutnuti zaposljenici u savezu...
8 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi