Sead Kolašinac postao otac, djevojčica dobila zanimljivo ime

Prvo dijete za bh. fudbalera

Sead Kolašinac postao otac, djevojčica dobila zanimljivo ime

Midhat Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac jučer je postao otac.

Fudbaler Arsenala i supruga Jana Laura dobili su kćerku, a već su se odlučili i za ime koje će nositi.

Ono je veoma interesantno. Nazvali su je Soleil, a na francuskom jeziku ta riječ označava Sunce.

"Nekada najmanje stvari zauzmu najveće mjesto u našim srcima. Presretni smo što su sa nama Soleil", napisao je Sead na Instagramu.

Seadu i Jani Lauri upućujemo čestitke.

Top Komentari

Assassin
Uvijek kada musliman iz ex-Yu zemalja oženi katolkinju, pravoslavnu ili jevrejku to DIJETE NE DOBIJE NIKADA MUSLIMANSKO IME. Uvijek dobije ili međunarodno koje ne koriste muslimani ili KRŠĆANSKO.
16 7
spectron
Realno nije bitno kao se zoveš i koje si boje kože i koje nacionalnosti,bitno je kakav si čovjek ! Tako da...samo neka bude zdravo i pametno,ako Bog da i najmanje je bitno jel trebala da se zove ovako ili onako...napčeni Bošnjo !!!
11 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti