Suprugu Kolašinca zaustavili na aerodromu zbog - oružja

Bella u centru pažnje

Suprugu Kolašinca zaustavili na aerodromu zbog - oružja

Supruga bh. reprezentativca Seada Kolašinca našla se u centru pažnje britanske javnosti.

Naime, atraktivna Bella završila je na naslovnicama jer je u Veliku Britaniju pokušala unijeti ilegalno oružje, tačnije pištolj za omamljivanje (elektrošoker).

Plavokosa Njemica je vjerovatno elektrošoker imala uz sebe kao sredstvo za samoodbranu, pogotovo nakon što su njenog supruga i njegovog saigrači prošle godine gangsteri napali nožem pokušavajući im oteti vrijedne stvari.

Na Otoku pišu da Bella nije znala da je nošenje elektrošokera, za razliku od Njemačke, zabranjeno u Velikoj Britaniji, a granični službenici su ga našli u njezinom prtljagu čim je privatnim avionom doletjela iz Frankfurta.

Snage reda i mira na kraju su pustile Bellu uz upozorenje da nošenje zabranjenog oružja sa sobom povlači šestomjesečnu kaznu.

"Sve je bio samo nesporazum. Elektrošoker je zapravo još bio zapakiran i nije u sebi imao ni baterije. Bella je uspjela dokazati da je aerodromu slala mailove kako bi se osigurala da ga može unijeti. Ali kada je dobila povratnu poruku u avionu da je sprava ilegalna, mobitel joj je bio isključen", rekao je anoniman izvor za Daily Mail.

Sead i Bella su inače u braku od ljeta prošle godine.

[instagram]https://www.instagram.com/p/BycTY1DghCb/[/instagram]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi