Sejad Salihović objavio emotivnu fotografiju sa kćerkicom i suprugom

Na društvenoj mreži Instagram

Sejad Salihović objavio emotivnu fotografiju sa kćerkicom i suprugom

A. Čaušević

Sejad Salihović je prije nekoliko mjeseci oprostio od profesionalnog fudbala, a početkom novembra je drugi put postao otac. 

Bivši bh. reprezentativac je dobio kćerkicu kojoj je dao ime Mila Rosa, a jučer je na Instagramu objavio veoma emotivnu fotografiju.

Njegova supruga Julija u naručuju drži kćerkicu, a on on zajedno s psom stoji pored njih.

Sejad i Julija su u brak stupili sredinom decembra 2014. godine, a osim Mile Rose imaju četverogodišnjeg sina Liana.

Inače, Salihović trentutno nastupa za amaterski klub Djk SW Frankenthal, a uporedo je angažovan i kao komentator za klupsku televiziju Hoffenheima.

Iza sebe ima veoma uspješnu karijeru. U najjačem rangu njemačkog fudbala, Bundesligi, odigrao je skoro 200 utakmica noseći dresove HSV-a, Hoffenheima i Herthe, a jedan dio proveo je i u Švicarskoj, te Kini.

Top Komentari

Sanska_Prangija
ako se pas zove dujso onda je u dure mila rosa
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi