Seks snimka Hulka Hogana
Samo se ne skidaj dalje...

Baš ono što niste željeli vidjeti

Seks snimka Hulka Hogana

M. Skaka

"Sex tape...", - možda i najtraženije riječi na Googleu, ali ako se na to doda i ime legendarnog kečera Hulka Hogana, onda bi svaka razumna osoba radije izbjegala rezultate pretrage.

Prema navodima američkog trač portala TMZ-a, upravo takva amaterska snimka Hulka Hogana ponuđena je medijima koji se bave sličnom tematikom i uskoro će se pojaviti u javnosti.

Ime Hulkove partenrice nije poznato, ali radi se o brineti, što znači da nije u pitanju njegova supruga Jennifer McDaniel ili bivša supruga Linda.

Da stvar bude još sočnija (čitaj: gadnija) na snimci se može čuti šezdesetogodinji Hulk Hogan kako govori svojoj partnerici: "Počeo sam ponovo vježbati...".

Neke slike je ljepše nemati u glavi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.