Seksi Helen priznala: Bila sam u "trojci" s Rooneyjem

Seksi Helen priznala: Bila sam u "trojci" s Rooneyjem

O. Lekić

Engleska elitna prostitutka, Helen Wood, u "Velikom bratu" je ostalim učesnicama priznala da je prije Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi 2010. godine bila u trojci s Wayneom Rooneyjem.

Helen Wood je u "Velikom bratu" otvorila dušu, odnosno priznala je da je imala seksualne odnose sa Rooneyjem i svojom prijateljicom Jenny Thompson, koja ja prema njenim navodima namjerno u medije plasirala informaciju o vezi s engleskim fudbalerom.

"U prošlosti sam radila stvari na koje nisam ponosna. Imali smo seks u troje, ali dogovorili smo se da  to nikome ne pričamo jer je on bio oženjen. To je bio moj posao, ali Jenny je sve ispričala medijima i rekla je da su sami saznali. Činila sam stvari na koje nisam ponosna, ali ne dugujem nikom nikakvo objašnjene", izjavila je Helen Wood.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.