Seksi modeli i cigara u ruci: Lako je biti zvijezda PSG-a...
Foto - Twitter

Verratti uživa

Seksi modeli i cigara u ruci: Lako je biti zvijezda PSG-a...

Midhat Šljivak

Dok ostale zvijezde evropskog fudbala već uveliko šutiraju loptu ili barem čekaju na to, fudbaleri PSG-a već odavno su na odmoru.

Činjenica da je prvenstvo u Francuskoj prekinuto omogućilo im je da se opuste prije ostalih, a neki su maksimalno iskoristili činjenicu da je sezona u prekidu.

Tako je italijanski fudbaler Marco Verratti odlučio da odmori u francuskom odmaralištu St Tropezu, a tamo je otišao s djevojkom Jessicom Aidi i modelom Izabel Goulart, inače djevojkom golmana Kevina Trappa.

Verratti je bio maksimalno opušten. Fotografi su ga uhvatili i sa cigaretom u ustima, što nije ništa novo za Italijana koji je i ranije volio često da 'zapali'.

Može mu se...

Top Komentari

Penderinos
Prije 6 dana ste objavili isti članak, koji ste VI biolidi
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi