Seksi navijačica Uniteda u tangama poslala poruku klupskoj legendi
Foto: Instagram

Katrina Maria otkrila i ko joj je jedan od omiljenih Crvenih đavola

Seksi navijačica Uniteda u tangama poslala poruku klupskoj legendi

O. Lekić

Katrina Maria već odavno važi za "najseksi navijačicu" Manchester Uniteda, a svoje pratioce na Instagramu redovno časti vrućim fotografijama uz obilježja Crvenih đavola.

Sada se, je u svom stilu - oskudno odjevena, "odala počast" jednoj od najvećih legendi Uniteda, Ericu Cantoni.

Pozirala je Katrina Maria u tangama i dresu legendarnog Francuza i između ostalog poručila: "Naš kralj".

Naravno njene fotografije u dresu Cantone su dobile hiljade lajkove i izazvale veliki broj komentara, a ništa manje pažnje nisu izazvale ni one u dresu aktuelnog trenera Uniteda, Ole Gunnara Solskjaera.

Pohvalila je Katrina Maria Solskjaera za posljednju pobjedu Uniteda, a uz jedno od fotografija u dresu legendarnog Norvežanina je pitala svoje pratioce ko su njihovi omiljeni igrači Crvenih đavola, te istakla da je jedan od njoj najdražih ikada Nemanja Vidić kojeg je opisala kao "stijenu u odbrani".

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GGAAZZIIJJA
LEKICU, popusti DESANKU, nađi DJEVOJKU..
4 1
Rajvosa2019
Ako je ovo najseksi navijacica onda je taj klub jako jadan. Guzio sam puno bolje butre , naravno da bi opalio i ovu - da ne ispadnem pred rajom papak
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi