Senad Lulić sa suprugom Sandrom uživa u penziji: Pivo, snijeg, sunce i planina...

Oglasio se na Instagramu

Senad Lulić sa suprugom Sandrom uživa u penziji: Pivo, snijeg, sunce i planina...

E. Čaušević

Senad Lulić je na kraju prošle sezone napustio Lazio i nije uspio pronaći novi angažman.

Lulić je ostavio dubok trag u dresu rimskog kluba gdje će biti zapamćen kao jedna od legendi Lazija, a u fudbalsku penziju čini se da je otišao dosta tiho i skromno.

Očekivalo se da će Lulić pronaći novi klub pred početak nove sezone kada se vratio sa porodicom u Švicarsku. Povezivao se s nekoliko klubova, ali konkretne ponude za njega nije bilo.

Očito je da Lulić uživa u penziji i provođenju vremena s porodicom, a jutros se oglasio i na Instagramu sa zanimljivom fotografijom.

Pokazao je da uživa na jednoj planini u Švicarskoj na kojoj je zaista prelijepo vrijeme. Lulić je pokazao da pije pivo, te je svojim fanovima na Instagramu poručio: "Živjeli".

Opis nije dostupan.

Opis nije dostupan.

Top Komentari

E.Car
Ko kaze da kod njih nema hl****?!?!?! Senade ja bih tražio još toliko da donesu dok je konobar tu!
3 1
SeoRusilac
Ima li kolača
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi