Senad Lulić uskoro po treći put postaje otac

Dobit će drugog sina

Senad Lulić uskoro po treći put postaje otac

A. Čaušević

Senad Lulić će uskoro ponovo postati otac. Potvrdio je to iskusni fudbaler na društvenoj mreži Instagram. 

Lulić je u braku sa suprugom Sandrom već duži niz godina, a ovo će im biti treće dijete. I to ponovo dok je bh. reprezentativac član Lazija.

Prva je na svijet došla kćerka Lea 2013. godine nakon osvajanja Kupa Italije, a četiri godine kasnije rođen je Lian. Porodici Lulić će se uskoro pridružiti još jedan muškarac.

"15 godina uz mene. Sretan rođendan ljubavi i čekamo dječaka uz dosta sreće i ljubavi", poručio je Lulić u objavi na Instagramu.

Inače, Lulić je već nekoliko mjeseci u Švicarskoj, a po povratku u Italiju čeka ga produženje ugovora s Nebeskoplavim za još jednu godinu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B6xZlBln2gF/[/instagram]

Prema najavama italijanskih medija iskusni bočni fudbaler će se u Rim vratiti 3. juna i neće biti obavezan da boravi u karantinu. Treneru Simoneu Inzaghiju bi trebao biti na raspolaganju u nekoliko posljednjih kola Serije A.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije